Het Gala

Ontmoet de hoofdontwerpers an bewonder de ruimtes die zij hebben geschapen .Om dit bijzondere evenement in te wijden beginnen wij met een Champagne receptie in Hotel de la Poste, Tour & Taxis op donderdag 15november 2018 van 18.30 to 21.00 uur. 

Sven Gatz, de Vlaamse Minister van Cultuur zal een paar woorden spreken en dan samen met Cecile Jodogne, Staatssecretaris van het Brussel’s Hoofdstedelijk Gewest en Minister van de Franse Gemeenschapscommissie (COCOF) het lint doorknippen om deze bijzondere tentoonstelling te openen.  

Eregasten zijn onder andere Mevrouw Jules Wabbes en Peter Ghyczy, om hun contributie aan het Belgische cultuurleven te vieren.   

In samenwerking met de vermaarde Belgische restaurateurs JML Phlippe Verschueren van RSLP, worden de culinaire delicatessen en drankjes geserveerd op deze tentoonstelling, alsof in een woonhuis.    

Het is mogelijk uitnodiging toegangsbewijzen te bestellen door op de roze link onder aan deze pagina te klikken.  De prijs bedraagt 61.98 Euro plus 21% BTW = 75 Euro elk. Geef ons Uw contact informatie inclusief Uw adress zodat wij U de toegangsbewijzen kunnen sturen. Mocht U meerdere toegangsbewijzen bestellen voor U en Uw gasten, stuur ons dan ook deze details naar gala@iide.be  zodat wij hun op onze gastenlijst kunnen plaatsen.  

Het adres van de IIDE entree is Hotel de La Poste, Rue Picard 5, B-1000 Brussel, en  mogelijkheid te parkeren is bij Tour & Taxis op Avenue du Port 90

DSC_9372.jpg

JML

JML, the renowned catering company of Jean-Michel Loriers, has become the symbol of passion for excellency in food and service.
Royal Warrant Holder of the Court of Belgium, Jean-Michel Loriers’ craftsmanship of exquisite culinary delights comes with a highly professional team, catering for all eventualities.